Співробітники Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області спільно з працівниками Національної поліції провели профілактичний рейд місцями продажу піротехнічної продукції в місті Березань.

31.12.2021

Рятувальники нагадали продавцям про безпечне зберігання, транспортування, використання піротехніки та залишили листівки застережливого змісту.

Рятувальники нагадали, що слід використовувати тільки сертифіковану піротехніку і запускати її тільки на відкритому просторі, далеко від будівель. При покупці піротехнічних виробів обов'язково треба ознайомитись з інструкцією, вона повинна бути у кожного виробу. Перевірити термін придатності виробу.

Представники правоохоронних органів, в свою чергу, перевіряли чи є законною реалізація даної продукції.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що купувати піротехнічні вироби необхідно лише у спеціалізованих магазинах, а не на стихійних ринках, де умови зберігання порушуються. При придбанні виробів необхідно звертати увагу на сертифікати якості та терміни придатності. Також уникайте можливості випадкового спрацювання піротехніки внаслідок використання відкритого вогню, паління, дії нагрівальних приладів тощо.

<<< До списку усіх новин