Березанська міська рада – переможець конкурсного відбору ​нового проєкту PROSTO

24.11.2021

Сьогодні пріоритетним завданням у роботі влади є створення комфортних і доступних умов та надання якісних адмінпослуг жителям громади, а також забезпечення роботи муніципалітету за принципами верховенства права, відкритості та прозорості.

Крок за кроком командою міської ради створюється сучасна сервісна громада, орієнтована саме на потреби жителів. Провідна роль у цьому належить роботі ЦНАПу. З метою покращення якості послуг, які надаються в міському ЦНАПі та на віддалених робочих місцях у старостатах, Березанська міська рада взяла участь у конкурсному відборі шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» і отримала перемогу.

Сьогодні відбувся перший ознайомчий візит експертів шведсько-українського проєкту PROSTO Ольги Калініченко та Євгена Іщука, які відвідали ЦНАП, ознайомилися з його роботою, зустрілися з колективом Центру та працівниками структурних підрозділів, які є суб'єктами надання послуг. Пані Ольга презентувала присутнім Проєкт PROSTO, зазначивши, що це дворічна програма, яка спрямована на допомогу громадам для збільшення їх спроможності, надання експертної допомоги щодо вдосконалення діляльності ЦНАП, проведення навчання та залучення жителів до демократичних процесів у громаді.

Олексій Рябоконь, заступник міського голови, проінформував про підготовку проєкту реконструкції ЦНАПу та наміри міської ради щодо покращення послуг, які надаються сьогодні в Центрі, а також можливості впровадження нових для задоволення потреб березанців. Тож учасники зустрічі мали можливість познайомитися з ескізами та проєктними пропозиціями щодо створення нового ЦНАП.

Робота в новому проєкті розпочата!

Попереду отримання рекомендацій експертів, напрацювання дорожньої карти з реалізації проєкту та згуртована робота колективу задля успішної реалізації завдань і надання якісних послуг нашим жителям!

<<< До списку усіх новин