Опікуючись питаннями прав захисту дітей

23.11.2021

23 листопада 2021 під головуванням першого заступника міського голови Руслана Хруля відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. У ході роботи членами комісії розглянуто низку питань соціально-правового захисту дітей. Зокрема, про надання статусу "дитина-сирота" та призначення опікуна, затвердження звітів про стан утримання, навчання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, у прийомній сім'ї, надання дозволів на укладення правочинів щодо майна, право користування яким мають діти, та інші. За результатами розгляду ухвалено рішення та підготовлено проекти рішень на засідання виконавчого комітету Березанської міської ради.

Крім того, 23.11.2021 відбулось засідання міждисциплінарної команди з ведення випадку дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час засідання членами команди ухвалено рішення, спрямовані на створення сприятливих умов для всебічного розвитку дітей та забезпечення їхніх потреб. Батькам надані рекомендації щодо подолання складних життєвих обставин.

<<< До списку усіх новин