Патріотичний автопробіг до Дня захисника і захисниць України

14.10.2021

У рамках відзначення Дня захисника і захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня 2021 року відбувся традиційний патріотичний автопробіг. Територією міста Березань та старостатів громади проїхалася колона автомашин із українською символікою за участю учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, військовослужбовців, активістів і жителів.

Від ранку поблизу храму на честь святого великомученика Георгія Переможця, де відбулася божественна літургія та молебень за загиблими, почали збиратися учасники заходу.

Далі біля знаку Березань (при в’їзді у місто зі сторони траси Київ-Харків) почала формуватися колона. Тут збиралися учасники на автомобілях, які були прикрашені українськими синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Під звук сигналів, що лунали із автомашин, колона рушила головними вулицями міста та старостатами Березанської громади.

Під час заходу учасники вшанували пам'ять земляків і своїх побратимів, які загинули в боях на Сході України, захищаючи рідну землю – Олександра Бобка, Олега Братка, Юрія Дем’янюка, Сергія Захаревича та Іллі Сербіна.

Слава Героям!

Дякуємо за мир!

 

<<< До списку усіх новин