Вперше у Березані – Кубок зі спортивної ловлі коропа й амура

17.09.2021

17 вересня 2021 року біля озера «Центральне» стартував Кубок зі спортивної ловлі коропа й амура. Зранку для учасників заходу, серед яких представники з Київської, Житомирської та Полтавської областей, відбулося урочисте відкриття та жеребкування. У числі запрошених гостей секретар Березанської міської ради Олег Сивак, детутат Березанської міської ради Максим Головань, головний спеціаліст Державної екологічної інспекції столичного округа Дмитро Кібиш, рибалки-любителі та спортсмени.

Урочисто відкрив турнір його організатор – Антон Самойленко, який побажав командам перемоги, а також подякував міській владі за співпрацю, допомогу в організації та популяризацію риболовного спорту.

У змаганнях беруть участь 14 команд, до складу кожної входить 2 особи.

Проходитиме турнір майже дві доби. У неділю, 19 вересня, о 16.00 буде оголошено переможців. Призові місця визначатимуться за кількістю та вагою виловленої риби, яку після зважування відпустять назад у водойми.

Переконані, що започаткований в Березані риболовний турнір полюбиться не тільки березанцям, а й нашим гостям, і стане традиційним.

Тож вдалої риболовлі та перемоги!

<<< До списку усіх новин