Робоча зустріч з роботодавцем Березанської ОТГ

13.09.2021

13 вересня 2021 року заступник директора Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Прозорова та провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Яна Рахуба провели виїзну робочу зустріч з підприємицею Пархоменко Мирославою Павлівною.

Під час зустрічі учасники обговорили кадрові потреби роботодавця та надали роз’яснення  про можливість підбору персоналу, у тому числі, на засадах рекрутингу.

«На сьогодні заклад дитячого харчування потребує кухаря, проте в зв’язку з гнучким графіком роботи, багатьом кандидатам ми були вимушені відмовити у працевлаштуванні», - зазначила Мирослава Павлівна.

Фахівці служби зайнятості ознайомили роботодавця з професійно-квалафікаційним складом шукачів роботи,  а також  провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань легалізації бізнесу та оформлення належним чином трудових відносин між роботодавцем та найманими працівниками з метою забезпечення реалізації прав і гарантій працівників, а саме недопущення випадків незадекларованої праці.

Заступник директора Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості, Лариса ПРОЗОРОВА

<<< До списку усіх новин