Якісна діагностика - ефективний лікувальний процес

28.07.2021

Страждаєте на хронічні захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки - лікарі радять не рідше одного разу на рік проходити ендоскопічне обстеження.

У КНП "Березанська міська лікарня Березанської міської ради" жителі Березанської ОТГ та прилеглих районів можуть пройти огляд слизової шлунка та дванадцятипалої кишки за допомогою фіброгастродуоденоскопа.

На даний час гнучкі ендоскопи для обстеження і лікувальних втручань у просвіті травного каналу – це не «зонди», а комплекс для відеоендоскопії - надзвичайно складні і дорогі електронно-механічні агрегати. Сучасні відеосистеми для ендоскопії не лише забезпечують високу якість зображення, а й дають змогу його збільшення, фіксації окремих кадрів або відеозапису, а також спеціальної обробки зображення з допомогою світлових фільтрів чи комп’ютерного аналізу.

Усі сучасні ендоскопи є герметичними приладами, які підлягають очистці, миттю і дезінфекції високого рівня з допомогою сертифікованих розчинів відповідно до міжнародних рекомендацій, що робить ендоскопію безпечною для пацієнта в плані передачі інфекцій (ВІЛ, гепатити В і С, туберкульоз).

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном реєстратури: 045-766-33-95.

За інформацією КНП "Березанська міська лікарня Березанської міської ради"

<<< До списку усіх новин