ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

24.09.2020

Чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради відбулося сьогодні, 24 вересня, під час якого окрім, розгляду питань порядку денного, перший заступник міського голови Руслан Хруль привітав іменинників, які напередодні відзначили Дні народження.

Серед питань, що розглянули у ході засідання, члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень служби у справах сім’ї та дітей виконавчого комітету Березанської міської ради, про що доповіла начальник Світлана Рощина. Також ряд питань стосувалися соціальної сфери населення: затвердження рішення з надання допомог, пільг та субсидій, виходячи з конкретних обставин; надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які вступили на військову службу за контрактом; надання матеріальної допомоги малозабезпеченим, інвалідам всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення.

Розглянули й рішення про упорядкування адресного господарства, попередньо розглянувши звернення громадян із питань зміни та присвоєння адрес.

Також присутні погодили утворення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами в Березанській ОТГ, що координуватиме роботу, пов’язану з розробленням та здійсненням заходів щодо подальшого поводження з безхазяйними відходами з метою запобігання їх негативному впливу на навколишнє природне середовище.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин