ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ

19.09.2020

У рамках міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Всесвітній день прибирання - дружній колектив управління культури, національностей та релігій виконавчого комітету Березанської міської ради, до якого приєдналися представник активної молоді Березані Владислав Чернявка та завідувач сектору молоді та спорту Лариса Іванова, здійснили прибирання прилеглої території літнього танцювального майданчика в центрі міста.

Учасники акції, м’яко кажучи, були вражені знайденою кількістю сміття – вантажний кузов автомобіля було заповнено вщент! Саме в цьому ракурсі хотілося б звернутися до місцевої молоді, яка любить проводити в таких потаємних куточках своє «дозвілля»: виховуйте у собі почуття культури чистоти, правильно поводьтеся з відходами, ставтеся дбайливо до довкілля.

Нагадуємо, що саме сьогодні, 19 вересня 2020 року, - традиційний «Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day», коли в усіх регіонах України з дотриманням відповідних карантинних норм та обмежень буде здійснюватися прибирання.

Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» пропонується три форми участі:

• Групове очищення. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.

• Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля.

• Цифрове очищення. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Клименко С.,

начальник відділу культури і туризму Управління культури національностей та релігій виконавчого комітету Березанської міської ради

<<< До списку усіх новин