Спільний профілактичний рейд – перевірка місць масового відпочинку підлітків

01.06.2021

З метою попередження негативних проявів серед дітей, виявлення порушень реалізації алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім, попередження бездоглядності та правопорушень, 29 травня 2021 року з 22.00 до 24.00 год. працівниками служби у справах дітей Березанської міської ради, працівниками Березанського міського центру соціальних служб, відділу культури, відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської, представником сектору поліцейської діяльності №1 (м. Березань) Броварського РУП ГУНП в Київській області було проведено спільний профілактичний рейд – перевірка місць масового відпочинку підлітків.

Учасниками рейду були перевірені літній майданчик ресторану «АВС+», майдан Шевченка, територія стадіону «Дружба», вулиці центру міста. З молоддю проведено профілактичні бесіди щодо правил перебування в громадський місцях. Продавці закладів були попереджені про відповідальність щодо порушень правил торгівлі алкогольними, тютюновими виробами неповнолітнім особам.

Шановні батьки, потрібно пам’ятати, що згідно з Законом України «Про охорону дитинства» неповнолітні діти (віком до 16 років) не можуть перебувати без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних залах у нічний час з 22:00 до 6:00 години. За належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей батьки несуть персональну відповідальність.

Світлана РОЩИНА,

начальник служби у справах дітей Березанської міської ради

<<< До списку усіх новин