Послуга УЗД у міській лікарні

06.05.2021

Ультразвукове дослідження (УЗД) - на сьогоднішній день один з найпопулярніших видів обстеження в усіх галузях медицини: гінекологія, гастроентерологія, кардіологія та багато інших.

УЗД є одним з найпростіших, безпечних і одним з найбільш точних методів дослідження структури органів і саме тому він отримав таке широке поширення.

Ультразвукова діагностика не має протипоказань для застосування ні у дорослих, ні у дітей, що дозволяє широко використовувати її в педіатрії. Якісне обладнання допомагає побачити найдрібніші структурні зміни в різних органах і системах. Існує ще одна важлива перевага УЗД: серед досліджень, які дозволяють оцінити структуру органів, УЗД є найбільш доступним за ціною.

Всі дослідження в КНП "Березанська міська лікарня Березанської міської ради" проводяться лікарем вищої кваліфікації на сучасному обладнанні, що має велике значення для правильного трактування результатів ультразвукового дослідження.

Перед ультразвуковим дослідженням може знадобитися попередня підготовка, яка залежить від виду ультразвукового дослідження. Детально про необхідну підготовку можна дізнатися під час запису на дослідження.

Підготовки не вимагають: УЗД м'яких тканин, суглобів, щитовидної залози, периферійних лімфовузлів.

З ВАРТІСТЮ ПОСЛУГ можна ознайомитися нижче (Тарифи на платні послуги, затверджено Рішенням Березанської міської ради від 24.11.2020 № 37-03-VII).

Детальна інформація за телефоном реєстратури: 045-766-33-95.

За інформацією КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“

<<< До списку усіх новин