Підготовка до чергової сесії

19.04.2021

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів. Члени постійної комісії розглянули питання щодо передачі комунального майна з балансу виконавчого комітету Березанської міської ради на баланс комунального підприємства КП „Березанькомунсервіс“, а саме: сміттєвозу та відвалу.

Окрім того, розглянули питання щодо затвердження Програми підтримки Березанської підстанції екстреної медичної допомоги Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги КНП Київської обласної ради ,,Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф“ на 2021 рік. Її мета – сприяння розв’язанню гострих проблем, що мають місце в організації та функціонуванні системи надання екстреної медичної допомоги населенню Березанської громади.

Також заслухали інформацію щодо внесення змін до деяких програм. Зокрема, Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв на 2021-2023 роки; Програми фінансової підтримки комунальних підприємств на 2021-2023 роки та внесення змін до бюджету Березанської міської територіальної громади на 2021 рік.

 

<<< До списку усіх новин