На згадку від випускників – алея самшиту

16.04.2021

„Дерево, вирощене твоїми руками, – це ти, твоя працьовитість і майстерність“.

В.О. Сухомлинський.

У рамках „Місячника з благоустрою та озеленення“ Березанської громади та згідно з планом заходів до Міжнародного дня Землі адміністрація ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 оголосила акцію „Зелене подвір’я школи“, яку охоче підтримали випускники 9-их, 11-го класів та педагогічний колектив школи.

На зібрані благодійні кошти вчителів та учнів було придбано декоративні зелені насадження. Також була отримана благодійна допомога від підприємства ТОВ „Біосфера – Л“ у вигляді декоративних кущів та дерев, за що ми щиро дякуємо керівництву організації. І вже традиційно на згадку про шкільні роки було закладено Алею випускників із кущів самшиту, ялівцю, юки, дерев туї та ялин. Створено атмосферу затишку та краси на подвірї рідної школи. Особливо приємно відзначити, що до „зеленої“ ініціативи випускників 2021 року приєднався випускник 1980 - підприємець Тарас Юденков. Хай його постійна підтримка і допомога буде хорошим прикладом для наслідування всім теперішнім і колишнім учням, дитинство яких минуло у стінах рідної школи.

Адміністація закладу висловлює слова найщирішої подяки випускникам 9-11 класів, учителям, првацівникам школи, благодійникам, усім, хто докладає значних зусиль для збереження та примноження традицій школи. Колективна праця, наші зусилля „стають смислом життя, джерелом натхнення і радості колективу і особистості“ (В.О. Сухомлинський).

<<< До списку усіх новин