Єдина громада: у старостатах триває весняний благоустрій

14.04.2021

Чи не у кожному селі нашої громади 13 квітня весело та дружно наводили лад на території населених пунктів. Активні жителі злагоджено та завзято працювали разом заради гарної справи, адже чиста громада – наша спільна мета.

Так, у с.Садове продовжувались роботи з благоустрою. До прибирання території долучилися працівники Садової ЗОШ, ЗДО „Ранок“ (садочок), Садівського старостату, філії "Баришівська" ПНВК Інтербізнес (птахофабрика), а працівники сфери культури разом зі старостою Дмитром Насташевським провели висадку 30 саджанців каштанів.

Не відставали й працівники Лехнівської філії Березанського НВК, які активно прибирали територію школи, впорядковували квітники, висаджували первоцвіти.

Завзято йшла робота й у Ярешках, де активні жителі села на чолі старости Тетяни Дикої спільно з КП „Березанькомунсервіс“ розчищали дорогу від порослі та прибирали територію кладовища.

Весняні прибирання пройшли й селами Яблунівського старостинського округу. У с. Дубове та с. Хмельовик розчищали чагарники, у с. Яблуневе турботливі батьки оновили дитячий майданчик.

Дякуємо селам громади, де живуть чудові та працьовиті люди за їх активну участь у двохмісячнику з благоустрою. Разом – ми сила!

<<< До списку усіх новин