У БЕРЕЗАНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

11.09.2020

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято тих, хто присвятив своє життя великій справі, символізуючи велич духу, мужність і здоровий спосіб життя. З цієї нагоди, у переддень свята, від імені міського голови Володимира Тимченка, виконавчого комітету Березанської міської ради та депутатського корпусу секретар ради Олег Сивак та чемпіонка Радянського Союзу, міжнародних змагань, майстер спорту з веслування СРСР, завідувач сектору молоді та спорту Лариса Іванова привітали спортсменів, тренерів, ветеранів фізкультурного руху, вболівальників і шанувальників спортивного життя зі святом.

Олег Володимирович щиро подякував присутнім за примноження спортивної слави Березанського краю, активний розвиток секцій і гуртків громади, залучення дітей і молоді до занять фізичною культурою, а також закликав усіх любити спорт і впевнено йти до перемоги.  

Після вітальних слів, за вагомий особистий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури та спорту, кращих з кращих відзначили почесними грамотами та подяками управління фізичної культури і спорту КОДА, Березанського міського голови та сектору молоді і спорту виконавчого комітету Березанської міської ради.

Чудовим доповненням до щирих привітань і нагород стало музичне вітання у виконанні Анни Клименко, Ніки Роздобудько та вокального ансамблю «RAISINS».

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин