Про важливі рішення – на засіданні виконкому

31.03.2021

Сьогодні, 31 березня, під головуванням міського голови Володимира Тимченка відбулося позачергове засідання виконкому, під час якого присутні оперативно розглянули нагальні питання громади.

Першочергово погодили проект рішення щодо закінчення опалювального сезону 2020-2021 для бюджетних установ Березанської міської ради, крім КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“, з 01 квітня 2021 року.

Згідно з рішенням комісії щодо надання матеріальної допомоги малозабезпеченим, особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, що відбулася напередодні, одноголосно підтримали виплату матеріальної допомоги 25 особам на лікування та 2 особам на поховання рідних.

З метою захисту прав дитини прийняли рішення щодо надання дозволу опікуну на укладання договору купівлі-продажу транспортних засобів, а також підтримали надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

На завершення міський голова повідомив присутнім, що завтра, 1 квітня, заплановано провести загальноміську толоку, до якої можуть долучитися усі бажаючі та спільно зробити добру справу.

Насамкінець міський голова привітав члена виконавчого комітету Аллу Заброцьку, яка сьогодні відзначає день народження.

 

<<< До списку усіх новин