Із сесійної зали

23.03.2021

Сьогодні під головуванням міського голови Володимира Тимченка відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради. Перед розглядом питань порядку денного до присутніх звернувся Сергій Родинський – керівник ПП „БЕРЕЗАНЬ СІТІ ГРУП“, який детально проінформував про стан робіт з будівництва житлового будинку за адресою: м. Березань, вул. Шевченків шлях, 94Б. Зокрема, гість пленарного засідання зазначив, що наразі продовженню будівельних робіт за цією адресою нічого не заважає, тож незабаром бажаючі зможуть придбати житло за вигідною ціною.

Підтримали депутати міської ради і звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України про колабораціонізм, зумовлений збройною агресією Російської Федерації проти України, яка триває з 20 лютого 2014 року та призвела до численних людських жертв як серед військовослужбовців та правоохоронців, так і серед цивільного населення, окупації Автономної Республіки Крим і частини Донецької і Луганської областей.

Окрім того, враховуючи суспільно-політичну напругу в суспільстві, схвалили звернення Березанської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Міністерства юстиції України щодо заборони партій „Опозиційна платформа – За життя“ та „Партія Шарія“.

Для здійснення справедливого правосуддя та вирішення судових справ прийняли рішення щодо внесення змін до списку присяжних Березанського міського суду. Далі депутати прийняли ряд важливих рішень, які були узгоджені на засіданнях постійних комісій, -  про премію міського голови обдарованим учням та їх наставникам; призначення на посади керівників Недрянського НВК і Яблуневої ЗОШ; з земельних питань. Схвалили програму організаційного забезпечення діяльності Березанського міського суду на 2021 рік та внесли зміни до програми „Турбота“ на 2021-2023 роки в частині призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. 

Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті у розділі „Рішення міської ради“. 

<<< До списку усіх новин