Стартує 16-та Всеукраїнська акція "Серце до Серця" – "Здорові немовлята!"

16.03.2021

В усіх регіонах України у період із 1 квітня по 30 вересня 2021 року відбуватиметься 16-та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!». Акцію організовують шістнадцятий рік поспіль. За цей час вона встигла набути загальнонаціональної підтримки. За 15 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 42 786 419,30 грн, за які придбано медичне обладнання й передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Проведення акції має закінчитися 30 вересня 2021 року. Всі кошти зібрані під час акції повинні бути перераховані у повній сумі на рахунок фонду через відділення «Приватбанк», «Кредобанк» або іншого банку. Фінал акції відбуватиметься 25-26 вересня 2021 року у всіх районах і містах України, під час якого численні волонтери збиратимуть на вулицях України кошти. До кінця дня 27 вересня 2021 року всі кошти мають бути перераховані на рахунок фонду.

Усі зібрані в дні Акції кошти будуть перераховані на банківський рахунок фонду і загальна сума буде оприлюднена у ЗМІ.

Закупівля медичного обладнання здійснюватиметься за принципом співвідношення ціна/якість. Лікарська Рада Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», до складу якої входитимуть провідні спеціалісти в галузі неонатології, оберуть найкращі пропозиції щодо закупівлі медичного обладнання для надання якісної медичної допомоги. Медичне обладнання передаватиметься у дитячі лікарні в областях України у порядку, визначеному Лікарською Радою.

Детальніша інформація за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/.

 

<<< До списку усіх новин