На позачерговому засіданні виконкому

15.03.2021

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради. У ході засідання затвердили рішення, що стосувалися протоколів електронних аукціонів з передачі нерухомого майна комунальної власності.

Члени виконкому надали дозвіл громадянці на укладення договору дарування квартири, що їй належить на праві приватної власності. Одноголосно підтримали й рішення щодо забезпечення соціальним житлом малолітньої дитини після досягнення нею повноліття. Враховуючи реформування системи правосуддя, схвалили Програму організаційного забезпечення діяльності Березанського міського суду Київської області на 2021 рік. Ознайомили присутніх щодо головних завдань програми, розробленої для створення належного рівня реалізації правосуддя у громаді, поступового покращення рівня забезпеченості судів та сприяння швидшому розгляду справ за допомогою сучасних технічних засобів.

За дорученням міського голови Володимира Тимченка його заступник Іванна Мосінзова вручила Подяки з нагоди професійного свята фахівцям у сфері землевпорядкування, які працюють на території Березанської громади. Святкові вітання адресували члену виконавчого комітету – Володимиру Лук’яненку, котрий нещодавно відзначив день народження.

<<< До списку усіх новин