Про актуальні питання - на нараді у міського голови

15.03.2021

Щотижнева апаратна нарада відбулася сьогодні, 15 березня, під керівництвом міського голови Володимира Тимченка. За доброю традицією, на початку зібрання очільник громади адресував слова вітань іменинникам тижня, а також з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – вручив подяку колективу управління містобудування, архітектури та землекористування виконавчого комітету міської ради за вагомий вклад у реалізацію державної політики в галузі земельних відносин.

Обговорили під час наради й актуальні питання та основні напрямки роботи структурних підрозділів на поточний тиждень. Зокрема, Володимир Луценко повідомив, що днями, завдяки ініціативі міського голови Володимира Тимченка та підтримки міської влади, для гінекологічного підрозділу  Березанської міської лікарні придбано нове обладнання – оптичний бінокулярний кольпоскоп, завдяки якому акушери-гінекологи зможуть покращити якість обстеження та лікування жінок Березанської громади.

Алла Куява, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, проінформувала про рівень захворюваності на СОVID-19 у Березанській ОТГ. Ситуація, порівняно з минулим тижнем, дещо стабілізувалася. Методом ПЛР зроблено 118 тестів, з них: 64 – позитивні (проти 110 на минулому тижні). Також на порядку денному закладу охорони здоров’я – заключення медичних послуг із НЗСУ.

Начальник відділу освіти Оксана Загорулько доповіла про здобутки учнів-членів  Малої академії наук України, зауваживши, що призерками другого обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт стали учні Березанської громади: Катерина Одинока (учениця Березанського НВК) з науковою роботою – „Історія міста Березань у назвах кутків і вулиць“ та Вікторія Бережна (учениця Березанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2) із науковою роботою – „Весільний обряд м. Березань: від давнини до сучасності“.

Міський голова зазначив, що діти, котрі своїм натхненням і старанністю досягають значних успіхів у навчанні, проявляють себе як талановиті, розумні й успішні – це гордість Березанської громади.

 

<<< До списку усіх новин