На черговому засіданні виконавчого комітету 

25.02.2021

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, під час якого розглянули 9 питань порядку денного.

Заслухали звіт соціально-економічного та культурного розвитку Березанської ОТГ за 2020 рік, проаналізувавши промисловий сектор розвитку, енергозабезпечення та енергозбереження, дорожнє господарство, споживчий ринок, інвестиційну привабливість. Зокрема, доповідач ознайомила присутніх з проведеною роботою, що була спрямована на збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, залучення інвестицій в економіку громади, а також розв’язання найгостріших соціальних проблем в умовах пандемії.

Розглянули ряд питань соціального захисту та захисту прав дітей. У зв’язку з виплатою грошової компенсації на придбання житла за рахунок субвенції з державного бюджету учаснику бойових дій, інваліду І групи, погодили зняття його з квартирного обліку.

З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, погодили зміну адреси домоволодінню з господарськими будівлями і спорудами.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин