ЗАСІДАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ

19.02.2021

Сьогодні, 19 лютого, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

У результаті обговорень, членами засідання рекомендовано на розгляд сесії винести питання щодо затвердження містобудівної документації – детальних планів, розробленої ТОВ «ІНСТИТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ», з метою регламентування процедури впорядкування території для містобудівних потреб, відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування об’єктів містобудування, послідовності реконструкції існуючої забудови, обсягів інженерної підготовки території та системи інженерних мереж.

Обговорили й ряд питань із врегулювання земельних відносин та передачі у приватну власність земельних ділянок, що забезпечується конституційними й законними правами громадян.

Також присутніми рекомендовано на черговому засіданні затвердити звіти про експертну оцінку земельних ділянок, що є додатковим залученням коштів до бюджету громади та зміцнення фінансової бази.

 

Яна ПАВЛЕНКО,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин