ЗНОВУ ДЗВОНИК ЗАЛУНАВ, КЛИЧЕ ВСІХ У КЛАС!

01.09.2020

Промайнуло веселе літо і настала осінь – пора навчання. Діти прийшли до оновленої, гарної школи, щоб знову здобувати знання.

1 вересня 2020р. в Березанській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пролунав Перший дзвоник! Святкові урочистості з нагоди початку нового навчального року об’єднали учнів, педагогів, батьків у дружню шкільну родину. З огляду на карантинні обмеження, урочиста зустріч відбулася для першокласників та випускників, а класні керівники особисто зустрічали кожного свого учня.

Директор школи Ігнатій О.І. привітала всіх з чудовим святом - Днем Знань. Побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів. І щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати і любити.

На свято завітали гості керуюча справа виконавчого комітету Березанської міської ради К.Г. Яхно, начальник Управління культури, національностей та релігії А.Р. Ткачук та начальник Березанського ККП О.С. Окладний. Вони також привітали дітей та подарували всім учням школи щоденники від Березанського міського голови В.Г. Тимченка. Щиро дякуємо за це! Діти задоволені! В свою чергу від імені педагогічного, батьківського та учнівських колективів було висловлено слова подяки міському колові В.Г. Тимченку та Київському обласному депутату О.І. Павленку за сприяння у відновленні найстаршої школи нашої міста та за всебічну підтримку освітньої галузі Березанської громади.

Варто відзначити, що особливо тепло на святі вітали найменших учасників навчально-виховного процесу – першокласників. 46 учнів вперше сіли за парти. Діти будуть навчатися за стандартами Нової української школи.

Для учнів 11-го класу, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік. Вони - майбутні випускники 2021 року.

В святковій атмосфері з доброзичливими і щирими посмішками діти танцювали, співали та робили фото.

Після святкового заходу в кожному класі відбувся перший урок, присвячений темі убезпечення від коронавірусної інфекції. Новий навчальний рік розпочався. Тож нехай він для учнів стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

 

Адміністрація Березанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

 

<<< До списку усіх новин