ВИСОКА МЕТА - ПРИЄМНИЙ РЕЗУЛЬТАТ!

06.01.2021

В листопаді 2020 року учні Березанського НВК прийняли участь в конкурсі «Люби і знай свій рідний край», в рамках Програми "Київщина заповідна" організованому Департаментом екології та природних ресурсів Київської ОДА.

І ось 28 грудня відбулось підведення підсумків. Приємно відзначити, що троє учнів-учасників отримали грамоти, а 19 учнів були відзначені подяками за участь.

В номінації «Екологічна гра» ІІ місце посіла учениця 10- Б класу Купрін Тетяна; учень 2-Б класу Яковець Іван теж має ІІ місце за написання найкращої екологічної казки. А учениця 10-А класу Опіопченко Ольга отримала ІІІ місце за есе «Моє рідне місто».

Переможці нагороджені подарунками від організаторів конкурсу, крім того ми отримали в подарунок 3 томи «Екологічної енциклопедії», та примірник "Екологічні стежки Київщини". Матеріали можна використовувати на уроках природознавства, біології, географії, історії.

Вітаємо наших переможців! Висловлюємо подяку всім учням хто долучився до участі в конкурсі, і окрема подяка вчителям, які допомагали і надихали учнів на високий результат: 

Власюк Н.М. (2-Б клас);

Мартенко О.А., Ломака О.В. (10-Б клас);

Мудрак Г.В. (10-А клас);

Мишура С.Б. (4-А клас);

Павленко К.П. (2-А клас);

Протасова О.В. (11-Б клас);

Максюта Л.А. (8-Б клас).

Пишаємось вихованцями та їх наставниками, творчих злетів їм та успіхів. І сподіваємось, що попереду в нас ще багато перемог.

 

Мартенко О.А.,

вчитель біології та екології Березанського НВК 

<<< До списку усіх новин