У  черговому засіданні координаційної  ради з питань розвитку підприємництва при Київській ОДА взяли участь податківці Київщини

29.12.2020

Сьогодні, 28 грудня 2020 року, у Київській обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника керівника області Дмитра Назаренка відбулося чергове засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Київській облдержадміністрації. У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Михайло Огерук та провідні спеціалісти служби.

Під час роботи учасники обговорили проблемні питання мікро- та малого підприємництва стосовно запровадження новацій у законодавстві, зокрема, використання реєстраторів розрахункових операцій, обсягів доходу підприємців, тощо.

Менеджер Європейської Бізнес Асоціації Олена Еро до уваги учасників засідання запропонувала Проєкт підтримки та розвитку малого українського бізнесу Unlimit Ukraine та детально розповіла про ініціативи з надання допомоги підприємцям. Також під час засідання обговорили напрямки та перспективи співпраці з Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE) для розвитку малого та середнього бізнесу. Підбиваючи підсумки, сторони домовились про створення окремої дискусійної платформи на базі Департаменту економіки та цифровізації КОДА, що надасть можливість деталізувати пропозиції та прийняти відповідні рішення.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мереж Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

ГУ ДПС у Київській області

<<< До списку усіх новин