ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

10.12.2020

Сьогодні, 10 грудня 2020 року, під головуванням секретаря ради Олега Сивака відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради, на початку якого очільник громади привітав депутата Наталію Хатян з нагоди дня народження.

Перейшовши до питань порядку денного, народні обранці затвердили низку питань життєдіяльності громади, попередньо розглянувши й обговоривши проекти рішень на депутатських комісіях.

Зокрема, підтримали проект рішення про прийняття майна с. Лехнівка, а також Яблунівського ФАП, Хмельовицького ФП і ФП с. Дубове зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Баришівського району Київської області у комунальну власність Березанської ОТГ, що перебувають на балансі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баришівської районної ради Київської області та закріплене за медичними закладами.

Внесли у ході засідання і зміни до бюджету Березанської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, а саме: виділення 40 тис. грн на придбання і встановлення павільйону-зупинки поблизу центральної церкви, а також виділення 49 тис. грн для придбання ялинки, яку висадили на площі біля пошти, щоб радувати перехожих своєю красою не лише на новорічні свята, але й впродовж року.

Затвердили депутати й інші важливі рішення, серед них: внесення змін до Програми інформатизації виконавчого комітету Березанської міської ради на 2019-2022 роки; внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження штатних розписів» й інше.

На завершення засідання міський голова Володимир Тимченко повідомив про нові кадрові призначення, зокрема, представив присутнім Кочур Ларису Василівну – радника міського голови.

 

Павленко Я.В.,

головний спеціалфст сектору взаємодії з громадськістю

<<< До списку усіх новин