Налагодження успішної співпраці з роботодавцями – ключове завдання служби зайнятості

06.10.2022

Фахівці Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості постійно перебувають в пошуку нових резервів для працевлаштування безробітних осіб, а також задоволення кадрових потреб роботодавців Березанської ОТГ та прилеглих територій.

Днями директор філії Лариса Прозорова провела робочу з представником ТОВ «БКЗ ГРЕЙН» Тарасом Рудківським, який звернувся з проханням підібрати працівників на 14 вакансій, зокрема операторів сушильних установок, слюсарів-ремонтників, лаборантів, операторів технологічних установок, водіїв автотранспортних засобів, головного механіка.

Фахівці служби зайнятості ознайомили представника роботодавця з професійно-кваліфікаційним складом пошукачів роботи, ретельно підібравши тих осіб, які найбільше відповідають профілю підприємства.

Наразі всі 14 вакансій успішно укомплектовані. Роботодавець подякував колективу Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості за якісний підбір кандидатів на вакантні посади та висловив сподівання на подальшу спільну співпрацю.

Директор Березанської міської філії КОЦЗ,

Лариса ПРОЗОРОВА

<<< До списку усіх новин