Новий робочий тиждень розпочинаємо апаратною нарадою

05.09.2022

Новий робочий тиждень розпочався апаратною нарадою, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

Найважливіше питання – початок нового навчального року.

За інформацією Оксани Загорулько, начальника відділу освіти, більшість освітніх закладів нашої громади розпочали новий навчальний рік за змішаною формою навчання (частково офлайн, частково – дистанційно). Кожна школа працює відповідно до затвердженого графіку навчання у різних режимах.

Щодо роботи ДНЗ, найближчим часом відновить роботу ясла-садок „Ластівка“, бажаючі батьки з інших садочків зможуть туди привозити своїх дітей.

Продовжуючи тему освіти, Галина Кащеєва, директор представництва приватного акціонерного товариства „Вищий навчальний заклад „Міжрегіональна академія управління персоналом“ Березанського інституту, повідомила, що цією суботи відбудеться день відкритих дверей, тож абітурієнти, які цього дня завітають до навчального закладу, матимуть нагоду отримати 20-відсоткову знижку на навчання.

Як повідомили головні лікарі, кількість хворих на COVID-19 збільшується. Якщо минулі тижні спостерігалося зменшення кількості хворих, то станом на сьогодні зафіксовано 7 підтверджених випадків. Окрім того, збільшилася реєстрація захворювань на ГРВІ. Тож міський голова наголосив на необхідності дотримання елементарних правил гігієни та слідкувати за своїм здоров’ям.

Продовжується вакцинація населення. За минулий тиждень від COVID-19 щеплено 42 особи, з них: 32 особи – бустерною дозою.

Обговорили й інші питання порядку денного. Про криміногенну ситуацію доповіли представники правоохоронних органів. Так, за минулий тиждень була зареєстрована 61 заява-повідомлення. Спільно з поліцейським офіцером громади проводяться превентивні заходи щодо протидії правопорушень.

Про наповнення місцевого бюджету інформувала Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління. За її словами, з початку року станом на 1 вересня виконання плану становить 97 %.

На завершення наради міський голова привітав іменинників та побажав усім присутнім продуктивного робочого тижня.

Кожен на своєму місці працює задля Перемоги !

Міцно та згуртовано тримаємо тил!

<<< До списку усіх новин