Налагодження співпраці з роботодавцями

31.08.2022

Фахівці служби зайнятості системно працюють у напрямку налагодження співпраці з роботодавцями з метою якісного задоволення їх потреб.

Так, 29 серпня 2022 року, на запрошення директора Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Лариси Прозорової, до приміщення філії завітали начальник відділу культури Березанської міської ради Маргарита Вірич та директор Березанського міського будинку культури Василь Комаревич.

У ході зустрічі директор філії Лариса Прозорова та провідний фахівець з питань зайнятості Яна Рахуба ознайомили роботодавців з послугами служби зайнятості, зокрема, можливістю підбору персоналу на засадах рекрутингу, стажуванні безробітних осіб безпосередньо на робочому місці, проведенні ярмарків та міні-ярмарків вакансій, презентацій роботодавця, можливості отримання допомоги в складанні текстів оголошень тощо.

Окремо розглянули питання змін законодавства про працю, а саме, умови отримання компенсації витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

По закінченню зустрічі, сторони узгодили напрямки подальшої взаємодії та висловили сподівання на плідну співпрацю.

<<< До списку усіх новин