Зі щотижневої апаратної наради

29.08.2022

Сьогодні міський голова Володимир Тимченко провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств, медичних установ та старост, під час якої обговорили плани і завдання на найближчі дні.

Головне на сьогодні – початок нового навчального року в освітніх закладах громади. Безперечно, основним і незмінним пріоритетом залишається безпека - збереження життя і здоров’я учнів та педагогів, якість освітнього процесу, що, звичайно, потребує особливої уваги в складних умовах воєнного стану. Саме тому тривалість, структура і форма організації навчального процесу визначатиметься педагогічною радою, враховуючи побажання та рекомендації батьків. Цього року до першого класу піде 256 учнів.

За дорученням міського голови, керуюча справами Лариса Кочур ознайомила присутніх із розпорядженням щодо своєчасного скошування трави та знищення бур'янiв i карантинних рослин у місті Березань та сiльських населених пунктах громади, з метою забезпечення належного санітарного та естетичного стану території. Окрім цього, Володимир Григорович акцентував увагу на вчасному скошуванні трави власниками приватних ділянок, а також керівниками пiдприємств, установ та органiзацiй незалежно вiд форми власностi.

Заслухали інформацію про стан наповнення та виконання бюджету Березанської міської ради. Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління, проінформувала, що з початку року виконання плану становить 92%.

За інформацією начальника управління соціального захисту населення та праці Лариси Москаленко управлінням продовжується робота щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб, які вимушено переїхали до нашої громади. Станом на сьогодні зареєстровано 1924 ВПО.

Про роботу медичної галузі інформували головні лікарі. Заклади працюють в звичному режимі. У стаціонарних відділеннях наразі перебуває 83 пацієнти. З метою вчасного виявлення COVID-19 проводяться швидкі тести. Крім того, Алла Куява акцентувала увагу на необхідності проведення щеплень, як бустерної дози для дорослих, так і вакцинацію підлітків 12-14 років для вироблення імунітету від цього захворювання.

За результатами наради керівникам надані відповідні завдання та доручення.

<<< До списку усіх новин