Зі щотижневої апаратної наради

15.08.2022

Хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України розпочалася сьогодні щотижнева апаратна нарада у міського голови Володимира Тимченка.

Перед розглядом питань порядку денного Володимир Григорович представив т.в.о. начальника першого відділу Броварського РТЦК СП Валентина Гребеніченка.

Далі обговорили основні питання життєдіяльності громади.

З питань медичної галузі доповіли головні лікарі. Алла Куява повідомила, що продовжує роботу пункт вакцинації. За інформацією лікаря статистика на захворювання зростає. За минулий тиждень підтверджено 9 нових випадків, тож Алла Іванівна закликала берегти своє здоров’я, не нехтувати заходами безпеки та вакцинуватися.

Володимир Луценко повідомив, що заклад медицини поповнився медичним обладнанням, а саме: рентген-апаратом, що використовуватиметься операційним блоком. Нове обладнання дозволить якісно, а головне для пацієнта - оперативно та зручно провести діагностику.

Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, зазначила, що триває робота з облаштування тимчасових укриттів у школах громади. Вона зауважила, що такі заходи є вимогою нашого сьогодення, незалежно від того, за якою формою навчання розпочнеться новий навчальний рік з 1 вересня.

Начальник управління соціального захисту населення та праці Лариса Москаленко, інформуючи про роботу із ВПО, зазначила, що сьогодні таких осіб налічується 1949.

Продовжується комплекс заходів із забезпечення чистоти і порядку на території громади: щоденно відбувається прибирання вуличної мережі міста та сіл громади, місць масового відпочинку, територій зупинок громадського транспорту, здійснюється вивіз побутових відходів. Також міський голова доручив комунальним службам провести викошування трави прибудинкових територій.

За результатами наради міським головою дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин