Робоча зустріч з новоствореним підприємцем в м. Березані

11.08.2022

10 серпня 2022 р. відбулася робоча зустріч провідного фахівця з питань зайнятості Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Яни Рахуби з новоствореним підприємцем Андрієм Бабичем, діяльність якого представлена наданням послуг у сфері б’юті-індустрії.

Під час робочої зустрічі Яна Рахуба  ознайомила роботодавця з послугами служби зайнятості, детально зупинившись на кожній з них.

«На сьогодні, служба зайнятості стрімко розвивається. Ми працюємо, використовуючи новітні підходи під час пошуку працівників на замовлення роботодавців. Крім того, ми співпрацюємо з такими сайтами з пошуку роботи, як: work.ua, robota.ua та  маємо доступ до найбільшої бази резюме. Наша перевага, на відміну від кадрових агенцій, полягає в тому, що послуги служби зайнятості надаються на безоплатній основі», - зазначила Яна Рахуба.

Підприємця було ознайомлено з новітніми сервісами служби зайнятості та запропоновано створити електронний кабінет роботодавця для більш зручної  комунікації. Крім того, увагу було зосереджено на правилах заповнення звітності «Інформація про попит на робочу силу(вакансії)» та термінах її подачі.

Робоча зустріч пройшла плідно. Сторони обговорили можливі перспективи та  шляхи подальшої співпраці.

 

 

Директор Березанської міської філії КОЦЗ                     Лариса ПРОЗОРОВА

<<< До списку усіх новин