Про важливі рішення – на засіданні виконкому

28.02.2022

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Тимченко. 
Під час зібрання нагально розглянули питання, які нині є надважливими.
Так, рішенням виконкому  відсьогодні заборонено підвищення цін на продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби на території Березанської територіальної громади.
Дії власників, керівників юридичних осіб, фізичних осіб підприємців, які нехтуватимуть цим рішенням, будуть прирівняні до мародерства.
Окрім того, із 28 лютого 2022 року на території Березанської громади заборонено цілодобовий продаж алкогольних напоїв, у тому числі й слабоалкогольних напоїв, а усім торгівельним закладам доручено негайно прибрати з вітрин всі алкогольні напої.
Також ухвалено рішення про використання потужностей та трудових ресурсів підприємств, установ і організацій усіх форм власності на території Березанської територіальної громади (м. Березань та сіл Лехнівського, Недрянського, Садівського, Пилипчанського, Яблунівського, Ярешківського старостинських округів) для потреб оборони.
На завершення Володимир Григорович закликав громадян дотримуватися вимог законодавства, встановленого на воєнний період і дотримуватися комендантської години. 

<<< До списку усіх новин