Із сесійної зали

22.02.2022

Міський голова Володимир Тимченко провів чергове засідання сесії Березанської міської ради.

Перед початком зібрання Володимир Григорович вручив подяки та грошові сертифікати спортсменам та їх тренерам, які завдяки своїм старанням прославляють нашу громаду, здобуваючи призові місця. Так, подякою міського голови нагороджено футбольну команду „Дружба“ – бронзового призера Чемпіонату Київської області з футзалу серед юнаків 2007-2008 р.н., а також вихованок секції легкої атлетики Юлію Тищенко та Олександру Болєлу за здобуті призові місця на зимовому Чемпіонаті України з легкоатлетичних метань.

Зважаючи на актуальність питання та складну суспільно-політичну ситуацію, що склалася на територію України, командир батальйону ТрО Броварського району доповів про стан справ та формування сил ТрО в районі.

Перейшовши до питань порядку денного, депутати підтримали усі проєкти рішень, які попередньо опрацювали на депутатських комісіях. Зокрема, внесено зміни до програми підтримки комунальних підприємств, будівництва, реконструкції, ремонту об’єктів інфраструктури та змін до бюджету. У числі основних питань – виділення коштів на проектно-кошторисну документацію з протипожежних заходів для освітніх установ.

Крім того, з метою виконання заходів спрямованих на протидію злочинної діяльності та покращення охорони громадського порядку, проінформували про виділення коштів для облаштування меблями приміщення поліцейського офіцера громади на території Яблунівського округу, а також облаштування приміщення Садівського старостату.

Внесли зміни до програми з проведення заходів та робіт з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки місцевого значення Першого відділу Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022 рік.

Затвердили звіти з виконання міських цільових програм з питань захисту прав дитини та соціального захисту населення.

Значний блок питань порядку денного, що були затверджені на сесії, стосувався земельних питань.

<<< До списку усіх новин