Депутати продовжують готуватися до сесії

21.02.2022

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів.

Члени комісії заслухали інформацію щодо внесення змін до програми підтримки комунальних підприємств, будівництва, реконструкції, ремонту об’єктів інфраструктури та змін до бюджету. У числі основних питань – виділення коштів на проектно-кошторисну документацію з протипожежних заходів для освітніх установ.

З метою виконання заходів спрямованих на протидію злочинної діяльності та покращення охорони громадського порядку, проінформували про виділення коштів для облаштування меблями приміщення поліцейського офіцера громади на території Яблунівського округу, а також облаштування приміщення Садівського старостату.

Крім того, заслухали інформацію щодо внесення змін до програми з проведення заходів та робіт з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки місцевого значення Першого відділу Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022 рік.

Усі питання порядку денного рекомендовано винести на затвердження сесії.

 

 

<<< До списку усіх новин