Роботу з розробки Стратегії розвитку успішно розпочато

18.02.2022

Минулого року команда Березанської міської ради здобула перемогу у конкурсному відборі Програми „U-LEAD з Європою“ щодо експертної підтримки з розробки Стратегії розвитку громади та пройшла відповідне навчання.

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи по розробці Стратегії розвитку Березанської громади на 2022-2027 роки, яку очолює міський голова Володимир Тимченко.

На початку засідання Володимир Григорович привітав присутніх з початком серйозної роботи та ознайомив зі складом робочої групи, до якої ввійшли не тільки керівники ключових структурних підрозділів міськлї ради, а й представники громади: депутати міської ради, члени виконкому, старости, підприємці, учнівська та студентська молодь, активна громадськість. Міський голова побажав цікавої, згуртованої та змістовної роботи з розробки стратегічного документа громади, що стане фундаментом для подальшого розвитку Березанської громади та дозволить досягти довгострокових цілей.

Олексій Рябоконь, заступник міського голови, продовжив думку міського голови та зазначив, що Стратегія ідентифікує громаду, підкреслює її індивідуальність та унікальність, її переваги та конкурентність серед інших громад, відкриває двері інвесторам та дає можливість залучати додаткові кошти не тільки державних фондів, а й міжнародних грантових програм. В рамках формування Стратегії буде сформоване бачення майбутнього Березанської ТГ та пріоритети її розвитку. Наталія Іващенко, начальник відділу економічного аналізу та прогнозування, детально розповіла про основні завдання, над якими працюватиме робоча група, а саме: організація процесу збору даних, проведення соціально-економічного аналізу стану розвитку нашої громади, опитування мешканців міста та сільських населених пунктів Березанської ТГ, на основі яких й буде проведено аналіз існуючих проблем та шляхів їх вирішення.

На завершення обговорили варіанти комунікації між членами робочої групи та графік подальших зустрічей і проведення засідань.

<<< До списку усіх новин