Що впливає на ефективність роботи колективу?

04.02.2022

Днями у рамках навчальної програми „Кроки для команд із управління справами в ОМС“, відбувся перший семінар зі стратегічного лідерства та організаційного менеджменту, у якому взяла участь команда міської ради у складі керуючого справами Лариси Кочур, а також представників відділу документообігу та відділу персоналу.

Дев’ятижневий навчальний курс, орієнтований на базові потреби для ефективного менеджменту в органах місцевого самоврядування, здійснення якісного управління персоналом, забезпечення відкритості і прозорості у діяльності муніципалітету, а також впровадженні інноваційних інструментів.

Провівши перший навчальний тренінг, спікерами акцентовано увагу на загальних засадах стратегічного управління, видах лідерства, а також важливості злагодженої роботи всіх членів команди задля досягнення спільного результату. Крім того, наголошено на необхідності формування ефективної організаційної структури органу місцевого самоврядування.

Далі заплановано проведення наступного курсу, де учасників ознайомлять із ефективними інструментами щодо підбору персоналу, його просування та мотивації.

<<< До списку усіх новин