ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ за період З 28.09.2020 по 02.10.2020

05.10.2020

За вказаний період до відділу надійшло 35 звернень фізичних та юридичних осіб по питаннях землекористування та передачі земельних ділянок у приватну власність.

28 вересня 2020 року о 14:00 в приміщенні актової зали Березанської міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою, де було розглянуто 3 проекти рішень та рекомендовано подати їх на розгляд сесії Березанської міської ради.

Подано 3 проекти рішень для розгляду на черговому засіданні сесії Березанської міської ради, що відбулася 29.09.2020.

Наразі відділом з земельних питань здійснюється підготовка 1 проекту рішення для розгляду на засіданні сесії Березанської міської ради.

Проведено реєстрацію документів, щодо зміни власників земельних ділянок відповідно до цивільно-правових угод по 10 землекористувачах в електронну базу «Всі землекористувачі» відповідно до поданих документів.

Відділом з земельних питань за цей період підготовлено запитів, інформацій та направлено відповідей, роз’яснень заявникам - 11 листів.

Видано 8 довідок громадянам до Управління соціального захисту населення та праці та в міський центр зайнятості.

Підготовано інформацію для головного управління Держгеокадастру у Київській області про звернення громадян, які беруть участь у виконанні завдань щодо здійснення антитерористичної операції у східних і південно-східних областях України щодо безоплатного отримання ними земельних ділянок різного цільового призначення.

Працівники відділу постійно надавали консультації фізичним та юридичним особам з питань землекористування та щодо сплати земельного податку на особистому прийомі та у телефонному режимі.

 

Наталія ХМАРСЬКА,

начальник управління містобудування, архітектури та землекористування, головний архітектор

 

<<< До списку усіх новин