Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

13.10.2021

14 жовтня – особлива дата для кожного українця, що уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії. У переддень свята – Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва – на майдані Шевченка за участі представників муніципалітету, мам наших земляків, які трагічно загинули на Сході України, військовослужбовців, учасників АТО, жителів і гостей громади відбулися урочистості та покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні».

За дорученням міського голови Володимира Тимченка з вітальними словами до захисників України звернувся секретар ради Олег Сивак, який подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. З особливою шаною Олег Володимирович звернувся до мам загиблих воїнів, та подякував їм за те, що виростили та виховали справжніх героїв.

До слів вітань та подяки приєднався Юрій Вусятицький, старший лейтенант медичної служби, учасник бойових дій у зоні проведення АТО у складі 72-ї ОМБР імені Чорних Запорожців, який зауважив, що завдяки мужності та стійкості військовослужбовців ми живемо у сильній і незламній країні. Також матерям загиблих земляків, від імені Української діаспори в Італії, Юрій Романович вручив барельєф «Ікони пам’яті загиблих за незалежність України».

На завершення заходу, покладанням квітів до пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні» присутні віддали шану воїнам.

 

<<< До списку усіх новин