На апаратній нараді

14.09.2021

Сьогодні у міського голови Володимира Тимченка відбулася щотижнева апаратна нарада. Вже стало доброю традицією розпочинати засідання з приємного - вітань працівників-іменинників тижня. Далі розпочалося предметне обговорення актуальних питань, які стосуються життя і функціонування Березанської громади. Про забезпечення сталої роботи господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Березанської міської ради в осінньо-зимовий період доповів заступник міського голови Олексій Рябоконь. Він проінформував про проведену роботу у сфері тепло-, водопостачання та стану готовності житлово-комунального господарства до роботи в осінній період.

Про рівень вакцинації працівників закладів освіти доповіла керівник цієї галузі – Оксана Загорулько. Зокрема зазначила, що включаючи педагогічних і непедагогічних працівників, вакцинація серед них становить 90,61%. Це один з кращих показників на Київщині, що говорить про свідоме та відповідальне ставлення освітян і до свого здоров’я, і до здоров’я дітей.

Тему охорони здоров’я продовжили медики. За інформацією Алли Куяви, за минулий тиждень виявлено 14 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції СOVID-19. Лікар проінформувала про стан проведення кампанії з вакцинації, зазначивши, що за весь період щеплено – 10511 громадян, за тиждень – 652 особи.

Крім цього, активно обговорювалося питання підготовки до відзначення 405-ї річниці міста Березань та 3-річчя Березанської громади. Святкові заходи відбудуться 25 вересня.

Насамкінець про виконання фінансового плану громади та проведення кампанії з оздоровлення проінформували відповідно Валентина Матвієнко, керівник фінансового органу, та Світлана Рощина, начальник Служби у справах дітей. За підсумками наради міським головою дані доручення.

<<< До списку усіх новин