Привітали спортсменів

10.09.2021

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту, який традиційно вважається професійним святом спортсменів, ветеранів спорту та людей, які зробили спортивно-викладацьку діяльність своєю професією.

У переддень свята у залі засідань міської ради відбулися урочистості, де за дорученням міського голови Володимира Тимченка активістів і тренерів привітали зі святом, а за результатами досягнень, найкращих відзначили нагородами.

Вітання на адресу талановитих і наполегливих спортсменів прозвучали від першого заступника міського голови Руслана Хруля, який побажав усім міцного здоров’я, успіхів і підкорення нових спортивних висот, а також наголосив, що спортивне дозвілля у громаді активно розвивається, відкриваються нові секції, у числі яких – бокс.

Привітав присутніх зі святом і подякував за підтримку галузі в. о. завідувача сектору молоді та спорту виконавчого комітету Березанської міської ради Олександр Семеляк.

На цьому святкові заходи не завершилися. Вже цієї неділі на території спортивного комплексу «Дружба» відбудеться шаховий турнір і першість Київської області з футболу серед аматорів.

<<< До списку усіх новин