ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ!

30.09.2020

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ, ЯКІ ПРОТЯГОМ ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ 2019-2020р.р. ОТРИМУВАЛИ ПІЛЬГИ У ГРОШОВІЙ БЕЗГОТІВКОВІЙ ФОРМІ ТА У ЯКИХ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ ЗАЛИШИЛИСЬ НЕВИКОРИСТАНІ КОШТИ НА РАХУНКУ ДЛЯ ВИПЛАТИ ПІЛЬГ, ВІДОБРАЖЕНІ НА ОБЛІКОВИХ ЗАПИСАХ В АТ «ОЩАДБАНК»

За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються на карткові рахунки пільговиків, відкриті в Ощадбанку. У разі відсутності у пільговика відкритого карткового рахунку в Ощадбанку пільговик звертається до будь-якого відділення Ощадбанку для відкриття карткового рахунку.Отже:- для пільговиків, які вже мають активний картковий рахунок, зарахування невикористаних коштів пільги здійснено.- для пільговиків, які відкриють карткові рахунки за новими зверненнями, зарахування невикористаних коштів пільги буде здійснено протягом наступного операційного дня після відкриття рахунку.Ощадбанк надсилає SMS пільговикам про зарахування фінального залишку коштів за пільгою на їх карткові рахунки, відкриті в Ощадбанку. Звертаємо увагу, що для отримання SMS необхідно мати підключену послугу «SMS-інформування».
Фінальні залишки коштів за пільгою обліковуються на рахунку для виплати пільг за обліковими записами пільговиків, які утворились після закінчення опалювального сезону станом на 1 червня 2020 року.До 19 грудня 2020 року пільговик має відкрити картковий рахунок в Ощадбанку, щоб отримати залишок коштів пільги, інакше 20 грудня 2020 року фінальні залишки коштів повертаються на рахунок Міністерства соціальної політики України, відкритий в Державній казначейській службі України
Телефон для довідок (04576)6-41-31

 

Москаленко Л.А., 

начальник управління соціального захисту населення та праці

<<< До списку усіх новин