ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ за період З 17.08.2020 по 21.08.2020

25.08.2020

За вказаний період до відділу надійшло 36 звернень фізичних та юридичних осіб по питаннях землекористування та передачі земельних ділянок у приватну власність.

Наразі відділом з земельних питань здійснюється підготовка 3 проектів рішень для розгляду на засіданні сесії Березанської міської ради.

Проведено реєстрацію документів, щодо зміни власників земельних ділянок відповідно до цивільно-правових угод по 4 землекористувачах в електронну базу «Всі землекористувачі» відповідно до поданих документів.

Проводилось рознесення сплати земельного податку за липень 2020 року в електронну базу «Всі землекористувачі».  Відділом з земельних питань за цей період підготовлено запитів, інформацій та направлено відповідей, роз’яснень заявникам - 5 листів. 

Видано 9 довідок громадянам до Управління соціального захисту населення та праці та в міський центр зайнятості.

18 серпня 2020 року о 09:00 в приміщенні актової зали Березанської міської ради відбулося засідання узгоджувальної комісії з вирішення земельних спорів,  де розглянуто 2 спірні ситуації.

Працівники відділу постійно надавали консультації фізичним та юридичним особам з питань землекористування та щодо сплати земельного податку на особистому прийомі та у телефонному режимі.

 

Начальник управління містобудування,архітектури та землекористування, головний архітектор,

Наталія ХМАРСЬКА

 

<<< До списку усіх новин