ЩАСТЯ МАТИ РОДИНУ!

30.09.2020

За доброю традицією в останній день вересня Україна відзначає прекрасне свято – День усиновлення. Без перебільшення можна сказати, що це – свято життєвої мудрості й щирості, розуміння та  великого терпіння.

Приємно відзначити, що на території Березанської міської об’єднаної територіальної громади є люди, які народжують серцем. Це наші усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі. Одного разу вони не побоялися взяти у свої родини посиротілих дітей і огорнули їх батьківською любов’ю та турботою.  На разі в нашій громаді проживає 10 усиновлених та 35 дітей, які виховуються під опікою, в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу.

 Є і такі громадяни, які лише зважуються на усиновлення та вже перебувають на обліку потенційних усиновлювачів служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Березанської міської ради. А ми, в свою чергу, віримо, що вони обов’язково знайдуть свою, особливу дитину...

Станом на 30 вересня 2020 року на обліку служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Березанської міської ради перебуває 7 дітей, які можуть бути усиновлені та потребують люблячої родини. Протягом 2020 року одну дитину усиновлено і вона вже росте в прекрасній сім’ї.

Дорогі усиновлювачі,  опікуни, батьки-вихователі, прийомні батьки прийміть  доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення! Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше  - щастя мати родину! Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та заможним, а найзаповітніші мрії обов’язково збуваються! Дякую кожному з вас, причетному до народження щасливих сімей!

Детальну інформацію щодо усиновлення можна дізнатися у службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Березанської міської ради (тел. 6-49-36).

 

 Світлана РОЩИНА,  

начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Березанської міської ради

<<< До списку усіх новин