ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ

24.09.2020

24 вересня 2020 року під головуванням секретаря ради Олега Сивака відбулося 2-ге засідання позачергової сесії Березанської міської ради, під час якого депутати заслухали питання порядку денного, що стосуються важливих сфер життєдіяльності громади.

Серед загальної кількості питань депутатами не було підтримано лише два з них: про перейменування управління соціального захисту населення та праці виконавчого комітету Березанської міської ради на управління соціального захисту населення виконавчого комітету Березанської міської ради, а також про створення управління. Зауважимо, що ці питання не схвалюються депутатами вже не вперше, що говорить про їх чітку позицію з цього питання, незважаючи на аргументацію та переконання.

Однак, народні обранці одноголосно підтримали ряд інших важливих питань. Серед них – створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Березанської міської ради Київської області, метою якого є сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та інклюзивно-ресурсного центру, їх психологічної підтримки та консультування. Також затвердили передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей і активів Лехнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів після припинення її діяльності шляхом приєднання, що переходить до Березанського НВК;

Підтримано і пропозицію щодо виділення коштів на придбання водяного насосу для обслуговування населення і забезпечення безперебійної роботи комунального підприємства «Міськводоканал».

 

Павленко Я.В.,

головний спеціаліст сектору взаємодії з громадськістю

 

<<< До списку усіх новин