Фотоконкурс

19.06.2020

«Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі талановитих фотографів»

З 1 по 31 липня 2020 року пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth), присвяченого пам’яткам природи України та метою якого є створення бази фото об’єктів природно-заповідного фонду України під вільною ліцензією для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. Переможці та найактивніші учасники будуть нагороджені цінними подарунками, а найкращі фото української природи отримають змогу поборотися за перемогу на міжнародному рівні.

Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і любителі. Всі охочі можуть подати авторські світлини природних територій протягом липня 2020 року.

З детальною інформацією щодо умов та регламенту конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://wikilovesearth.org.ua/rules/ або на сторінках соціальних мереж https://www.facebook.com/wle.ua/https://www.instagram.com/wle_ukr/.

Запрошуємо до участі фотографів - професіоналів та любителів Березанської ОТГ а також активних учасників групи "МОЯ КРАСИВА БЕРЕЗАНЬ. Бажаю успіхів і перемог!

Ткачук А.Р.,

начальник управління культури, національностей та релігій

<<< До списку усіх новин