НАША БЕЗПЕКА У НАШИХ РУКАХ!

22.09.2020

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

У Лехнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з 14 по 18 вересня 2020 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!». Протягом тижня класними керівниками та класоводами проведено бесіди «Дорога додому», «Пам’ятай про безпеку». В рамках тижня учні 8 класу були залучені до тренінгового заняття «Безпека і Небезпека». Учнівським самоврядуванням організовано  інформаційні хвилинки «Твоя безпека – це твоя уважність» та конкурс малюнків на асфальті «Ми - пішоходи». А вихователями групи продовженого дня, крім бесід  про правила руху пішоходів у темну пору доби  та необхідність використання на одязі світловідбиваючих елементів, проведено гру «Світлофор».

 Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил безпеки життєдіяльності.

 

Петренко О.Д.,

директор Лехнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів                                     

<<< До списку усіх новин