Інформація про роботу управління містобудування, архітектури та землекористування

19.05.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ УПРАВЛІННЯ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ за період З 15.06.2020 по 19.06.2020 року.

ВІДДІЛ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

За вказаний період до відділу надійшло 25 звернень фізичних та юридичних осіб по питаннях землекористування та передачі земельних ділянок у приватну власність. Реєстрація звернень у відділі проводиться у електронному вигляді.

Відділом з земельних питань доопрацьовано 8 проектів рішення для розгляду на черговому засіданні сесії Березанської міської ради.

Проведено реєстрацію документів, щодо зміни власників земельних ділянок відповідно до цивільно-правових угод по 10 землекористувачах в електронну базу «Всі землекористувачі» відповідно до поданих документів.

Відділом з земельних питань за цей період підготовлено запитів, інформацій та направлено відповідей, роз’яснень заявникам - 18 листів.

Видано 5 довідок громадянам до Управління соціального захисту населення та праці та в міський центр зайнятості.

Працівники відділу постійно надавали консультації фізичним та юридичним особам з питань землекористування та щодо сплати земельного податку на особистому прийомі та у телефонному режимі.

 

 

ЗВІТ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

Протягом звітного періоду відділом було розглянуто 25 звернень громадян, за якими здійснено 3 виїзди по обстеженню об’єктів будівництва.

Опрацьовано 13 звернень громадян та організацій. За результатами розгляду підготовлено 3 проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Березанської міської ради.

Погоджено 13 викопіювань з опорних планів Березанської ОТГ та виготовлено 7 висновків про погодження проектів землеустрою та обмеження.

Підготовлено 3 довідки по упорядкуванню адресного господарства.

Оформлено протокол засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та землекористування виконавчого комітету Березанської міської ради.

Відділ брав участь у нарадах та засіданнях міськвиконкому.

 

Хмарська Н.В.,

начальник управління містобудування, архітектури та землекористування, головний архітектор

<<< До списку усіх новин