Випускнини 9-х класів, запрошуємо Вас!

22.06.2020

Випускники 9-х класів, запрошуємо вас до нашої дружньої шкільної родини!

 

Згідно поданих заяв у 10-Б класі математичного профілю Березанського НВК у 2020-2021н. р виявили бажання навчатися 19 учнів. Із них 11 дівчат та 8 хлопців.

Психологічний розвиток учнів, рівень їх пізнавальної активності відповідає їх віковим особливостям. Серед 19 осіб – 8 відмінників, 11 учнів мають достатній рівень. У складі учнівського колективу 9 учнів, що виявили бажання поглиблено вивчати математичні дисципліни у 2015-2018 рр. Всі новоприбулі у колектив учні чудово адаптувались і мають хороші успіхи у навчанні. Зокрема, Глушак Олександр став неодноразовим переможцем учнівських олімпіад Обласного етапу та отримав свідоцтво про здобуття базової загальної середньої освіти з відзнакою.

Працездатність у учнів досить висока, про це свідчить рівень їхньої розумової активності. У цілому, аналізуючи рівень навчальних досягнень із основних предметів, варто зазначити, що більшість учнів повністю використовують свій інтелектуальний потенціал.

Загальний стан здоров’я учнівського колективу позитивний.

Клас відзначається творчо-обдарованими дітьми, які вміють писати вірші, мають акторські здібності. Талановито співають, танцюють.

Більшість дітей цікавиться математичними дисциплінами, хоча предмети гуманітарного циклу теж вивчають залюбки.

Виховний процес планується та провадиться згідно характеру, темпераменту, індивідуальних рис кожної дитини, із врахуванням умов життя учнів у сім’ї.

Помітним позитивним фактором є стабільно - позитивний психологічний клімат в класі. Учні здатні працювати разом на спільний результат.

У сім’ях хороші взаємовідносини: взаєморозуміння, повага. Батьки приділяють належну увагу вихованню дітей. Варто відзначити, що вони всіляко сприяють розвитку творчого потенціалу дітей.

Учні класу беруть активну участь у громадському житті школи й класу. Діти є досить активними та охоче беруть участь у різноманітних заходах, конкурсах. Результатом роботи співпраці класного керівника та активу учнівського самоврядування є демократичні стосунки в колективі, організація та проведення свят, виховних годин, конкурсів, екскурсій, створення дитячих проектів, акцій, високий рівень волонтерської роботи, активна участь у загальношкільних заходах.

Класна кімната оснащена сучасним мультимедійним обладнанням. Учні забезпечені всім необхідним для комфортного навчання.

Тож, якщо ви прагнете поглибити вивчення математики, розширити коло друзів, отримати позитивні враження, запрошуємо вас на навчання до 10-Б класу Березанського НВК!

Ковальчук Т.Д.,

класний керівник

<<< До списку усіх новин